НАШИЯТ РЕСТОРАНТ

Любимото място на нашите гости е красивата градина на ресторант Рилена. Градината предлага избор между маси под изкуствена сянка под красивата козирка на ресторанта или хапване под естествената сянка на дърветата.

Външната част на ресторанта е с 60 места, които се увеличават до 80 места при необходимост. Това позволява на всички наши гости да хапват вкусно в градината заобиколени от природа и с много място за игра за децата.

В хотел Рилена вярваме, че най-важната част от една почивка е храната, която сервираме на нашите гости. Ние избираме за нашите гости популярни и вкусни рецепти сготвени от добър екип от професионални готвачи. Всички клиенти оценяват високо ястията, които им сервираме.

Важна част от обслужването е задружния екип, които се стремят да бъдат за Вас усмихнати и приветливи, за да получите почивката, която заслужавате.

Ако решите да сте на свободна консумация, в менюто ни ще намерите богат избор от салати, риби, скара, плодове, десерти и любими ястия. Всички те са приготвени с голяма любов от нашите готвачи. Препоръчваме Ви да опитате и неустоими любими ястия с наши рецепти включително картофи Рилена.

ИЗБЕРЕТЕ ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕН ОБЯД, ВЕЧЕРЯ ИЛИ ОЛ ИНКЛУЗИВ

Може да изберете един от нашите пакети с храна:

  • Закуска – шведска маса (вкл. мекици, палачинки, плодове…)

  • Обяда е избор между две менюта , които се състоят от – супа, основно/мусака; винен кебап; пиле задушено; пиле с ориз, миш-маш и т.н/, десерт, например плодове и бисквитена торта

  • Вечерята е избор между две менюта , които се състоят от – салата, основно/обикновено скара – пил.шишчета, пил.пържола пане, скумрия на скара, кашкавал пане, омлет, пържола по ловджийски, пилешко вретено и т.н/, десерт.

  • Ол Инклузив включва избор от различни безалкохолни напитки включително кола, фанта, сокове и български алкохол (мастика, мента, водка, уиски…)

ГАЛЕРИЯ